Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Bengkulu

Bengkulu

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Bengkulu Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Fatmawati Soekarno Airport (BKS).
Fatmawati Soekarno Airport bevindt zich 14km van het stadscentrum van Bengkulu. Een taxi vanaf Fatmawati Soekarno Airport naar het centrum van Bengkulu zou ongeveer IDR 120.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Bengkulu voor Lion Air (JT), Batik Air (ID), Citilink (QG), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Wings Air (IW). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Bengkulu direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Bengkulu

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Bengkulu

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Bengkulu, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Bengkulu en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Bengkulu.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
IW Wings Air 15 5
QG Citilink 14 4
JT Lion Air 6 1
ID Batik Air 4 1
GA Garuda Indonesia 3 2
SJ Sriwijaya Air 2 1
  • Fatmawati Soekarno Airport

  • 14km
  • Van de luchthaven naar Bengkulu centrum:
  • IDR 120.000
  • Lees meer over Fatmawati Soekarno Airport