Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Batam

Batam

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Batam Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Hang Nadim Airport (BTH).
Hang Nadim Airport bevindt zich 15km van het stadscentrum van Batam. Een taxi vanaf Hang Nadim Airport naar het centrum van Batam zou ongeveer IDR 100.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Batam voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Thai Lion Air (SL), Wings Air (IW), Garuda Indonesia (GA), Malindo Air (OD). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Batam direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Batam

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Batam

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Batam, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Batam en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Batam.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 67 13
QG Citilink 43 13
IW Wings Air 10 4
ID Batik Air 8 2
GA Garuda Indonesia 7 2
OD Malindo Air 6 2
SJ Sriwijaya Air 4 3
  • Hang Nadim Airport

  • 15km
  • Van de luchthaven naar Batam centrum:
  • IDR 100.000
  • Lees meer over Hang Nadim Airport