Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Barcelona

Barcelona

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Barcelona Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Barcelona–El Prat Airport (BCN).
Barcelona–El Prat Airport bevindt zich 12km van het stadscentrum van Barcelona. Een taxi vanaf Barcelona–El Prat Airport naar het centrum van Barcelona zou ongeveer EUR 35.00 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Barcelona voor British Airways (BA), Lufthansa (LH), Ryanair (FR), easyJet (U2), Air Europa (UX). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Barcelona direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Barcelona

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Barcelona, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Barcelona en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Barcelona.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
VY Vueling 60 14
IB Iberia Airlines 6 2
BA British Airways 5 1
FR Ryanair 4 3
HV Transavia 3 2
LX Swiss International Air Lines 3 1
KL KLM 2 1
U2 easyJet 1 1
LH Lufthansa 1 1
UA United Airlines 1 1
TP TAP Portugal 1 1
JJ LATAM Brasil 1 1
TS Air Transat 1 1
EW Eurowings 1 1
  • Barcelona–El Prat Airport

  • 12km
  • Van de luchthaven naar Barcelona centrum:
  • EUR 6.00
  • EUR 5.00
  • EUR 35.00
  • Lees meer over Barcelona–El Prat Airport