Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Banyuwangi

Banyuwangi

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Banyuwangi Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Blimbingsari Airport (BWX).
Blimbingsari Airport bevindt zich 15km van het stadscentrum van Banyuwangi. Een taxi vanaf Blimbingsari Airport naar het centrum van Banyuwangi zou ongeveer IDR 100.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Banyuwangi voor Garuda Indonesia (GA), Citilink (QG), NAM Air (IN), Wings Air (IW), Lion Air (JT), Batik Air (ID). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Banyuwangi direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Banyuwangi

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Banyuwangi

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Banyuwangi, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Banyuwangi en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Banyuwangi.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
QG Citilink 6 3
IW Wings Air 6 2
GA Garuda Indonesia 4 2
  • Blimbingsari Airport

  • 15km
  • Van de luchthaven naar Banyuwangi centrum:
  • IDR 20.000
  • IDR 100.000
  • Lees meer over Blimbingsari Airport