Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Banjarmasin

Banjarmasin

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Banjarmasin Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Syamsudin Noor International Airport (BDJ).
Syamsudin Noor International Airport bevindt zich 26km van het stadscentrum van Banjarmasin. Een taxi vanaf Syamsudin Noor International Airport naar het centrum van Banjarmasin zou ongeveer IDR 100.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Banjarmasin voor Lion Air (JT), Citilink (QG), Wings Air (IW), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Batik Air (ID). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Banjarmasin direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Banjarmasin

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Banjarmasin

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Banjarmasin, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Banjarmasin en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Banjarmasin.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 52 8
QG Citilink 47 9
IW Wings Air 21 4
GA Garuda Indonesia 5 2
ID Batik Air 4 1
SJ Sriwijaya Air 1 1
  • Syamsudin Noor International Airport

  • 26km
  • Van de luchthaven naar Banjarmasin centrum:
  • IDR 100.000
  • Lees meer over Syamsudin Noor International Airport