Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Banda Aceh

Banda Aceh

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Banda Aceh Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Sultan Iskandar Muda International Airport (BTJ).
Sultan Iskandar Muda International Airport bevindt zich 16km van het stadscentrum van Banda Aceh. Een taxi vanaf Sultan Iskandar Muda International Airport naar het centrum van Banda Aceh zou ongeveer IDR 80.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Banda Aceh voor Lion Air (JT), Garuda Indonesia (GA), Citilink (QG), Batik Air (ID), Malindo Air (OD), AirAsia (AK). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Banda Aceh direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Banda Aceh

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Banda Aceh

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Banda Aceh, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Banda Aceh en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Banda Aceh.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 16 2
QG Citilink 4 2
AK AirAsia 3 1
FY FireFly 2 1
GA Garuda Indonesia 2 1
ID Batik Air 2 1
OD Malindo Air 1 1
QZ Indonesia AirAsia 1 0
  • Sultan Iskandar Muda International Airport

  • 16km
  • Van de luchthaven naar Banda Aceh centrum:
  • IDR 20.000
  • IDR 80.000
  • Lees meer over Sultan Iskandar Muda International Airport