Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten naar Balikpapan

Balikpapan

Op zoek naar een goedkoop vliegticket naar Balikpapan Airport? Hier op Utiket kun je alle low-cost luchtvaartmaatschappijen met elkaar vergelijken en de goedkoopste vliegtickets vinden naar Sultan Aji Muhammad Sulaiman Airport (BPN).
Sultan Aji Muhammad Sulaiman Airport bevindt zich 5km van het stadscentrum van Balikpapan. Een taxi vanaf Sultan Aji Muhammad Sulaiman Airport naar het centrum van Balikpapan zou ongeveer IDR 70.000 gaan kosten.

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden naar Balikpapan voor Lion Air (JT), Wings Air (IW), Citilink (QG), Thai Lion Air (SL), Garuda Indonesia (GA), Sriwijaya Air (SJ). Alle vluchtgegevens en prijzen zijn in realtime en accuraat. Gebruik de links om vliegtickets te zoeken en boek je goedkope vlucht naar Balikpapan direct met de luchtvaartmaatschappij of met een van de met ons samenwerkende online reisbureaus.

Bespaar geld door te zoeken op deze alternatieve luchthavens in de buurt van Balikpapan

Er zijn nog andere luchthavens in de buurt, je kunt proberen om vliegtickets naar deze andere luchthavens te zoeken om zo de goedkoopste vliegtickets te vinden.:

Alle vliegmaatschappijen met vluchten naar Balikpapan

Dit is een lijst van alle vliegmaatschappijen met vluchten van en naar Balikpapan, hoeveel vluchten ze uitvoeren naar Balikpapan en het aantal bestemmingen. Je kunt hier een uitgebreide lijst bekijken van maatschappijen en vlucht opties naar Balikpapan.

IataVliegmaatschappijVluchtenBestemmingen
JT Lion Air 78 13
IW Wings Air 53 5
QG Citilink 30 8
ID Batik Air 22 3
SJ Sriwijaya Air 14 8
GA Garuda Indonesia 11 5
MI SilkAir 9 1
8B Transnusa Air Services 5 3
OD Malindo Air 2 1