Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vluchten Miami (MIA) naar Amsterdam (AMS)

Zoek naar je een goedkoop vliegticket van Miami naar Amsterdam (MIA-AMS)?

Voordat je een vlucht boekt kun je Utiket gebruiken om de goedkoopste vliegtickets te vinden tussen Miami naar Amsterdam voor Jet Airways, United Airlines, American Airlines, Virgin America, Delta Air Lines. Utiket is geheel gratis, je bent ons geen commissie verschuldigd en wij berekenen geen extra kosten. Dit maakt Utiket de beste plek voor het zoeken en vergelijken van vliegtickets van Miami naar Amsterdam.

Vluchtduur en tijdsverschil

  • Let erop dat er een tijdsverschil is tussen deze twee steden van uur: De tijd in Miami is uur eerder dan de tijd in Amsterdam. De tijdzone voor Miami is: UTC +-4:00. De lokale tijd is nu: 01:30:14. Voor Amsterdam de tijdzone is: UTC +02:00 en de lokale tijd is nu: 07:30:14.

Over Miami International Airport

Miami

Zoek goedkope vliegtickets naar Miami.

Over Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam

Luchthaven Schiphol of ook wel Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en de twee na grootste van Europa, na Heathrow bij Londen en Charles de Gaulle bij Parijs. Jaarlijks verwerkt de Schiphol meer dan 60 miljoen passagiers. Luchthaven Schiphol is de thuishaven voor natuurlijk KLM, maar ook voor Corendon, Tui en Transavia. Ook is Schiphol de Europese hub voor vluchten van Delta Airlines en Jet Airways.

Zoek goedkope vliegtickets naar Amsterdam of lees meer over Amsterdam Airport Schiphol.

Zie ook: