Vind goedkope MasWings tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor MasWings

8
gebaseerd op 6 ratings.
  1. Geef MasWings een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor MasWings

Over MasWings

MASwings is een Maleisische regionale luchtvaartmaatschappij die met name vliegt in het Maleisische deel van het eiland Borneo, de zogeheten Rural Air Services (RAS). Het biedt dagelijkse vluchten aan tussen luchthavens in de staten Sarawak en Sabah met behulp van ATR 72 of de Havilland DHC-6 Turboprop vliegtuigen. MASwings is een volledige dochteronderneming van Malaysia Airlines en gebruikt dezelfde IATA-code, MH, voor haar vluchten.

MasWings vliegt naar meer dan 66 bestemmingen. De meeste MasWings vluchten zijn naar bestemmingen in Maleisië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Indonesië en India. MasWings heeft zijn basis in Kuala Lumpur waarvandaan elke week 180 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van MasWings vanaf Kuala Lumpur zijn naar Jakarta en Singapore. Utiket heeft veel meer informatie over MasWings en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

MasWings Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Kuala Lumpur
  • Jakarta
  • Singapore
  • Kota Kinabalu
  • Denpasar Bali

Regels en informatie voor MasWings

Regels voor hand bagage en checked bagage

Op MASwings ATR vluchten mag u 20 kg ruimbagage gratis meenemen, maar op de DHC-9 Twin Otter vliegtuigen is slechts 10 kg toegestaan. U kunt meer bagage inchecken, maar tegen een meerprijs van RM 1 per kilo op de Twin Otter vliegtuigen of RM 5 op ATR vliegtuigen. Slechts één stuks handbagage kan mee de cabine in worden genomen met een maximaal gewicht van 5 kg.