Vind goedkope Malindo Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor Malindo Air

2
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef Malindo Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Malindo Air

Over Malindo Air

Malindo Air is een low-cost luchtvaartmaatschappij uit Maleisië en een joint venture van de Maleisische National Aerospace en Defense Industries (NADI - 51%) en de Indonesische luchtvaartmaatschappij Lion Air (49%). De naam Malindo is ontleend aan de namen van de landen die het ziet als haar kernmarkten: Maleisië en Indonesië. Alhoewel Malindo Air een low-cost maatschappij is, heeft de luchtvaartmaatschappij de slogan "Not Just Low Cost" en bieden meer gratis diensten aan dan normale low-cost luchtvaartmaatschappijen zoals gratis ruimbagage, in-flight-entertainment met individueel scherm en een gratis snack of lichte maaltijd aan boord.

Malindo Air is door Lion Air opgericht in maart 2013 om de concurrentie aan te kunnen gaan met AirAsia in haar eigen thuismarkt. Malindo Air maakt gebruik van een volledige Boeing 737-900ER vloot en ze zijn erg ambitieus: ze hebben het doel om binnen tien jaar een vloot van 100 vliegtuigen te hebben.

Malindo Air vliegt naar meer dan 95 bestemmingen. De meeste Malindo Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië en India. Malindo Air heeft zijn basis in Kuala Lumpur waarvandaan elke week 180 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Malindo Air vanaf Kuala Lumpur zijn naar Kuala Lumpur en Penang. Utiket heeft veel meer informatie over Malindo Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Malindo Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Kuala Lumpur
  • Penang
  • Jakarta
  • Denpasar Bali
  • Johor Bahru

Regels en informatie voor Malindo Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Voor Business Class passagiers is de check-in bagage maximaal 30 kg; voor Economy Class is gratis check-in bagage 15 kg. Handbagage voor Economy Class mag niet meer dan 7 kg wegen met maximale afmetingen van 40 x 30 x 20cm.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het is voor alle Malindo Air tickets toegestaan om de vliegdatum te veranderen, maar niet route of passagiersnaam. Eventuele wijzigingen moeten 48 uur voor vertrek worden gemaakt en tegen betaling van een vergoeding. Annuleringen zijn ook toegestaan maar maar tegen aanzienlijke kosten: 50% als u tot 48 uur voor vertrek annuleert, tot 90% een paar uur voor vertrek.