Vind goedkope Lufthansa tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Lufthansa (LH)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Lufthansa? Met Utiket kun je zoeken naar Lufthansa vluchten, de goedkoopste Lufthansa vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Lufthansa

Ratings en reviews voor Lufthansa

  1. Geef Lufthansa een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Lufthansa

Over Lufthansa

Lufthansa vliegt naar meer dan 131 bestemmingen. De meeste Lufthansa vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigde Staten maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Spanje. Lufthansa heeft zijn basis in Frankfurt waarvandaan elke week 348 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Lufthansa vanaf Frankfurt zijn naar München en Amsterdam. Utiket heeft veel meer informatie over Lufthansa en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Lufthansa Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Frankfurt
  • München
  • Amsterdam
  • San Francisco
  • Parijs

Regels en informatie voor Lufthansa

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 8 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 23 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 23 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Lufthansa om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.