Vind goedkope Lion Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Lion Air (JT)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Lion Air? Met Utiket kun je zoeken naar Lion Air vluchten, de goedkoopste Lion Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Lion Air

Ratings en reviews voor Lion Air

6.2
gebaseerd op 172 ratings.
  1. Geef Lion Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Lion Air

Over Lion Air

De low-cost carrier Lion Air is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij in Indonesië en Azië's eerste hybride maatschappij: Lion Air biedt zowel Economy- en Businessclass zitplaatsen aan. Lion Air heeft hun basis op Soekarno-Hatta International Airport te Jakarta en vliegt naar de meeste Zuidoost-Aziatische landen, waaronder Maleisië, Singapore, Vietnam, Thailand en zelfs naar Saoedi-Arabië. Maar Lion Air is vooral groot binnen Indonesië en biedt een uitgebreid binnenlands netwerk naar meer dan 60 bestemmingen gebruikmakend van gloednieuwe Boeings 737-900ER.

Lion Air is opgericht in 2000 door de twee broers Kusnan en Rusdi Kirana die een reisbureau in Jakarta hadden. Met een investering van slechts $ 100,000 begonnen ze Lion Air. Om kosten te besparen ontwierp een van de broers het logo en uniform; deze zijn nog steeds in gebruik. Lion Air was de eerste low-cost luchtvaartmaatschappij in Indonesië en heeft sindsdien een ongekende groei doorgemaakt wat een hoogtepunt bereikte in 2011 toen het een nieuw record neerzette voor de grootste vliegtuigorder ter wereld: 230 vliegtuigen van Boeing. Iets meer dan een jaar verbeterde Lion Air haar eigen record door 234 A320 vliegtuigen bij Airbus te bestellen (cataloguswaarde van $ 24 miljard dollar)

Lion Air maakt nu deel uit van de Lion Group waaronder ook de zustermaatschappijen Thai Lion Air, Batik Air en Malindo vallen.

Lion Air vliegt naar meer dan 54 bestemmingen. De meeste Lion Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië en Singapore. Lion Air heeft zijn basis in Jakarta waarvandaan elke week 767 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Lion Air vanaf Jakarta zijn naar Surabaya en Makassar. Utiket heeft veel meer informatie over Lion Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Lion Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Jakarta
  • Surabaya
  • Makassar
  • Balikpapan
  • Medan

Regels en informatie voor Lion Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 15 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 15 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Lion Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Op de goedkoopste Promo Tickets van Lion Air worden naamswijzigingen en vluchtwijzigingen niet toegestaan. Op normale Economy tickets zijn naamswijzigingen en vluchtwijzigingen wel mogelijk, maar maximaal tot 48 uur voor vertrek en tegen aanzienlijke kosten die op kan lopen tot 50% van het ticket.

Call center Lion Air

Lion Air heeft verschillende internationale telefoonnummers voor het boeken van een ticket:

(+6280) 4177 8899 (Indonesië)

(6221) 6379 8000 (Indonesië)

(65) 6339 1922 (Singapore)

(+60) 03-7841 5333 (Maleisië)

Lion Air Terminals

Jakarta Soekarno Hatta

Van de drie terminals van Soekarno Hatta Airport gebruikt Lion Air alleen Terminal 3 niet. Vanaf welke terminal uw vlucht vertrekt is afhankelijk van uw bestemming. Terminal 1A en 1B worden gebruikt voor alle bestemmingen in Indonesië. Terminal 2D voor alle internationale bestemmingen.

Kuala Lumpur KLIA

Voorheen maakte Lion Air gebruik van de nieuwe low-cost terminal KLIA2, maar vanaf 15 maart 2016 vertrekken alle Lion Air vluchten van Kuala Lumpur International Airport vanaf KLIA, de main terminal.