Vind goedkope vliegtickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Korean Air (KE)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Korean Air? Met Utiket kun je zoeken naar Korean Air vluchten, de goedkoopste Korean Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Korean Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Seoul
  • Busan
  • Jeju Stad
  • Fukuoka
  • Osaka

Ratings en reviews voor Korean Air

  1. Geef Korean Air een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Korean Air

Over Korean Air

Korean Air vliegt naar meer dan 126 bestemmingen. De meeste Korean Air vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigde Staten maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en Japan. Korean Air heeft zijn basis in Seoul waarvandaan elke week 185 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Korean Air vanaf Seoul zijn naar Busan en Seoul. Utiket heeft veel meer informatie over Korean Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Korean Air

Regels en informatie voor Korean Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 12 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 23 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 23 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Korean Air om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.