Goedkope vliegtickets met KLM Cityhopper

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met KLM Cityhopper (WA)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met KLM Cityhopper? Met Utiket kun je zoeken naar KLM Cityhopper vluchten, de goedkoopste KLM Cityhopper vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

KLM Cityhopper Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Amsterdam
  • Frankfurt
  • Londen
  • Dusseldorf
  • Brussel

Ratings en reviews voor KLM Cityhopper

  1. Geef KLM Cityhopper een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor KLM Cityhopper

Over KLM Cityhopper

KLM Cityhopper vliegt naar meer dan 54 bestemmingen. De meeste KLM Cityhopper vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigd Koninkrijk maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Italiƫ. KLM Cityhopper heeft zijn basis in Amsterdam waarvandaan elke week 131 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van KLM Cityhopper vanaf Amsterdam zijn naar Frankfurt en Londen. Utiket heeft veel meer informatie over KLM Cityhopper en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Populaire bestemmingen KLM Cityhopper

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van KLM Cityhopper geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van KLM Cityhopper de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.