Vind goedkope KLM tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met KLM (KL)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met KLM? Met Utiket kun je zoeken naar KLM vluchten, de goedkoopste KLM vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

KLM Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Amsterdam

Ratings en reviews voor KLM

9.2
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef KLM een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor KLM

Over KLM

KLM vliegt naar meer dan 177 bestemmingen. De meeste KLM vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigde Staten maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk en Duitsland. KLM heeft zijn basis in Amsterdam waarvandaan elke week 15 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van KLM vanaf Amsterdam zijn naar Jakarta en Eindhoven. Utiket heeft veel meer informatie over KLM en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Populaire bestemmingen KLM

Regels en informatie voor KLM

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 12 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 23 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 23 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met KLM om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.