Vind goedkope Kal Star tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Kal Star (KD)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Kal Star? Met Utiket kun je zoeken naar Kal Star vluchten, de goedkoopste Kal Star vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Kal Star

Ratings en reviews voor Kal Star

9
gebaseerd op 8 ratings.
  1. Geef Kal Star een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Kal Star

Over Kal Star

KalStar Aviation, meestal gewoon afgekort tot KalStar, is een vrij nieuwe luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2007. KalStar richt zich met name op Kalimantan. Het verbindt de steden op Kalimantan met elkaar en sluit hen d.m.v. transfers aan op grotere steden elders in Indonesië en Maleisisch Borneo. Kalstar vliegt voornamelijk met de ATR 42-300 turboprops maar heeft ook een aantal Boeing 737's en Embraer jet vliegtuigen voor de langeafstandsvluchten naar Java, Bali en Nusa Tenggara.

Regels en informatie voor Kal Star

Regels voor hand bagage en checked bagage

Elke passagier van Kalstar mag één stuks handbagage meebrengen in de cabine met een maximumgewicht van 7 kg (voor Boeing 737) of 5 kg (voor ATR 42-300 Turboprops) met een maximale afmeting van 40 x 30 x 15 cm. U kunt uw bagage gratis inchecken bij Kalstar, tot 20 kg voor Boeing 737 en tot 10 kg voor ATR Turboprops.

Bekijk ook deze andere maatschappijen