Vind goedkope Jetstar Pacific tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Jetstar Pacific (BL)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Jetstar Pacific? Met Utiket kun je zoeken naar Jetstar Pacific vluchten, de goedkoopste Jetstar Pacific vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Jetstar Pacific

Ratings en reviews voor Jetstar Pacific

  1. Geef Jetstar Pacific een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Jetstar Pacific

Over Jetstar Pacific

Jetstar Pacific vliegt naar meer dan 22 bestemmingen. De meeste Jetstar Pacific vluchten zijn naar bestemmingen in Vietnam maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Thailand en Singapore. Jetstar Pacific heeft zijn basis in Ho Chi Minhstad waarvandaan elke week 70 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Jetstar Pacific vanaf Ho Chi Minhstad zijn naar Hanoi en Da Nang. Utiket heeft veel meer informatie over Jetstar Pacific en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Jetstar Pacific Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Ho Chi Minhstad
  • Hanoi
  • Da Nang

Regels en informatie voor Jetstar Pacific

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Jetstar Pacific geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Jetstar Pacific de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.