Vind goedkope JetStar Asia tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met JetStar Asia (3K)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met JetStar Asia? Met Utiket kun je zoeken naar JetStar Asia vluchten, de goedkoopste JetStar Asia vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen JetStar Asia

Ratings en reviews voor JetStar Asia

8.4
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef JetStar Asia een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor JetStar Asia

Over JetStar Asia

Jetstar Asia is een in Singapore gevestigde low-cost luchtvaartmaatschappij die voor de helft in handen is van Qantas, de nationale luchtvaartmaatschappij van Australië. Qantas is ook eigenaar van Jetstar Airways. Terwijl Jetstar Airways zich voornamelijk richt op bestemmingen en routes in en naar Australië, biedt Jetstar Asia vluchten vanaf Singapore naar bestemmingen in de meeste landen van Zuidoost-Azië, waaronder Thailand, China, de Filippijnen en Vietnam. Het is mogelijk om een transfervlucht te boeken met een JetStar vlucht naar Australië.

Jetstar Asia had haar eerste vlucht eind 2004 en na een aantal moeilijke jaren is het nu winstgevend en is het bezig haar routenetwerk gestaag uit te breiden. In 2006 fuseerde Jetstar Asia met het ook in Singapore gevestigde Valuair. Jetstar Asia maakt gebruik van een volledig Airbus A320-200 vloot van 18 vliegtuigen (medio 2017).

JetStar Asia vliegt naar meer dan 31 bestemmingen. De meeste JetStar Asia vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en Thailand. JetStar Asia heeft zijn basis in Singapore waarvandaan elke week 87 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van JetStar Asia vanaf Singapore zijn naar Jakarta en Kuala Lumpur. Utiket heeft veel meer informatie over JetStar Asia en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

JetStar Asia Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Singapore
  • Jakarta
  • Kuala Lumpur
  • Bangkok
  • Denpasar Bali

Regels en informatie voor JetStar Asia

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 10 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van JetStar Asia geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van JetStar Asia de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

De regels voor annuleringen en veranderingen van uw vlucht zijn afhankelijk van het soort ticket dat u koopt. Voor de goedkoopste tarieftypes, JetSaver en JetPlus, zijn geen annuleringen of routewijzigingen mogelijk. Wijziging van de datum van de vlucht en de naam van de passagier zijn toegestaan, maar tot 24 uur voor vertrek en hier zijn kosten aan verbonden.

Voor de duurdere soorten tickets, JetFlex en International Starclass, kunt u uw ticket annuleren, uw route wijzigen, vliegdatum of passagiersnamen wijzigen. Hier zijn vaak wel kosten aan verbonden.

Kijk op de Jetstar website voor de details.