Vind goedkope JetKonnect tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met JetKonnect (S2)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met JetKonnect? Met Utiket kun je zoeken naar JetKonnect vluchten, de goedkoopste JetKonnect vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen JetKonnect

Ratings en reviews voor JetKonnect

  1. Geef JetKonnect een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor JetKonnect

Over JetKonnect

JetKonnect, eerder genaamd Jet Airways Konnect, Air Sahara, Sahara Airlines en JetLite, is een Indiase low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd in Mumbai. JetKonnect is een dochteronderneming van Jet Airways en richt zich op het verbinden van de belangrijkste Indiase steden met low-cost vluchten. JetKonnect werd een deel van Jet Airways in 2007 toen Jet Airways Air Sahara kocht en omdoopte tot JetKonnect. De internationale routes van Air Sahara werden gedropt en worden nu uitgevoerd door Jet Airways, waardoor JetKonnect nu een volledig binnenlandse Indiase luchtvaartmaatschappij is met vluchten naar 40 bestemmingen. JetKonnect maakt gebruik van een Boeing 737-vloot met een aantal ATR-72 propellervliegtuigen voor de kleinere luchthavens.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor JetKonnect

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van JetKonnect geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van JetKonnect de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen