Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met Jet Airways (9W)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:
Team Utiket wishes you a Merry Christmas! Christmas and Yvo
Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Jet Airways? Met Utiket kun je zoeken naar Jet Airways vluchten, de goedkoopste Jet Airways vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen Jet Airways

Ratings en reviews voor Jet Airways

2 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 3 ratings

Vliegtuigen2
Inchecken2
Punctualiteit2
Personeel2
Comfort2

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over Jet Airways

Jet Airways is, na de low-cost luchtvaartmaatschappij IndiGo, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van India en vliegt op 52 bestemmingen in India en 21 internationale bestemmingen. Jet Airways heeft een vloot van meer dan 100 vliegtuigen van zowel Boeing en Airbus en voor kleinere regionale luchthaven maakt Jet Airways ook nog gebruik van ATR propellervliegtuigen. Jet Airways is opgericht in 1995 nadat Air India het monopolie verloor op lijnvluchten voor de binnenlandse Indiase markt. Met de overname van concurrent Air Sahara in 2007 maakte Jet Airways een groeispurt door. Air Sahara werd eerst omgedoopt tot JetLite, een soort van low-cost luchtvaartmaatschappij, maar later werd besloten om JetLite volledig te integreren in Jet Airways en een nieuwe low-cost maatschappij te starten: JetKonnect. Tesamen hebben Jet Airways en JetKonnect een marktaandeel in India van circa 22%.

Jet Airways is een full-service luchtvaartmaatschappij en biedt inflight-entertainment, gratis ingecheckte bagage en de maaltijden en drankjes aan boord. Ook biedt Jet Airways Economy, Business en First Class stoelen en hebben ze Lounges op verschillende grote luchthavens.

Regels en informatie voor Jet Airways

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Jet Airways om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen