Vind goedkope Jet Airways tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Jet Airways (9W)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Jet Airways? Met Utiket kun je zoeken naar Jet Airways vluchten, de goedkoopste Jet Airways vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Jet Airways

Ratings en reviews voor Jet Airways

  1. Geef Jet Airways een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Jet Airways

Over Jet Airways

Jet Airways is, na de low-cost luchtvaartmaatschappij IndiGo, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij van India en vliegt op 52 bestemmingen in India en 21 internationale bestemmingen. Jet Airways heeft een vloot van meer dan 100 vliegtuigen van zowel Boeing en Airbus en voor kleinere regionale luchthaven maakt Jet Airways ook nog gebruik van ATR propellervliegtuigen. Jet Airways is opgericht in 1995 nadat Air India het monopolie verloor op lijnvluchten voor de binnenlandse Indiase markt. Met de overname van concurrent Air Sahara in 2007 maakte Jet Airways een groeispurt door. Air Sahara werd eerst omgedoopt tot JetLite, een soort van low-cost luchtvaartmaatschappij, maar later werd besloten om JetLite volledig te integreren in Jet Airways en een nieuwe low-cost maatschappij te starten: JetKonnect. Tesamen hebben Jet Airways en JetKonnect een marktaandeel in India van circa 22%.

Jet Airways is een full-service luchtvaartmaatschappij en biedt inflight-entertainment, gratis ingecheckte bagage en de maaltijden en drankjes aan boord. Ook biedt Jet Airways Economy, Business en First Class stoelen en hebben ze Lounges op verschillende grote luchthavens.

Jet Airways vliegt naar meer dan 98 bestemmingen. De meeste Jet Airways vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Indonesië en Verenigd Koninkrijk. Jet Airways heeft zijn basis in Mumbai waarvandaan elke week 19 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Jet Airways vanaf Mumbai zijn naar Singapore en Londen. Utiket heeft veel meer informatie over Jet Airways en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Jet Airways Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Mumbai
  • Singapore
  • Londen

Regels en informatie voor Jet Airways

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Jet Airways om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.