Vind goedkope IndiGo tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met IndiGo (6E)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met IndiGo? Met Utiket kun je zoeken naar IndiGo vluchten, de goedkoopste IndiGo vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen IndiGo

Ratings en reviews voor IndiGo

8.4
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef IndiGo een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor IndiGo

Over IndiGo

IndiGo is een Indiase low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd te Gurgaon die vliegt naar 36 bestemmingen in India en daarbuiten met een vloot van zo'n 80 nieuwe Airbus A320 vliegtuigen. Het is met een marktaandeel van meer dan 30% India's grootste luchtvaartmaatschappij, een positie die bereikt werd slechts zes jaar nadat de luchtvaartmaatschappij in 2006 gestart werd.

IndiGo wordt beschouwd als een van de tien grootste low-cost carriers in de wereld. IndiGo houdt zich aan een streng low-cost model met gebruikmaking van slechts één type vliegtuig, gebruikt alleen nieuwe en zuinige vliegtuigen die weinig onderhoud vergen (als ze 6 jaar oud zijn worden vliegtuigen weer verkocht) en legt ook sterk de nadruk op punctualiteit.

IndoGo vliegtuigen zijn alleen economy class en ze bieden geen gratis maaltijden of in-flight entertainment, maar u kunt drankjes, snacks en maaltijden aan boord kopen.

IndiGo vliegt naar meer dan 79 bestemmingen. De meeste IndiGo vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Thailand en Saoedi-Arabië. IndiGo heeft zijn basis in Delhi waarvandaan elke week 52 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van IndiGo vanaf Delhi zijn naar Mumbai en Bangalore. Utiket heeft veel meer informatie over IndiGo en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

IndiGo Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Delhi
  • Mumbai
  • Bangalore
  • Lucknow
  • Varanasi

Regels en informatie voor IndiGo

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van IndiGo geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van IndiGo de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.