Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met IndiGo (6E)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:

Snelle info IndiGo

  • Website

    De officiële website van IndiGo
  • Meeste vluchten

    BangaloreIndiGo heeft de meeste vluchten van en naar Bangalore
  • Bestemmingen

    +80IndiGo vliegt naar meer dan 80 bestemmingen

Populaire bestemmingen IndiGo

Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met IndiGo? Met Utiket kun je zoeken naar IndiGo vluchten, de goedkoopste IndiGo vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen IndiGo

Ratings en reviews voor IndiGo

8.4 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 1 ratings

Vliegtuigen10
Inchecken8
Punctualiteit8
Personeel8
Comfort8

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over IndiGo

IndiGo is een Indiase low-cost luchtvaartmaatschappij gevestigd te Gurgaon die vliegt naar 36 bestemmingen in India en daarbuiten met een vloot van zo'n 80 nieuwe Airbus A320 vliegtuigen. Het is met een marktaandeel van meer dan 30% India's grootste luchtvaartmaatschappij, een positie die bereikt werd slechts zes jaar nadat de luchtvaartmaatschappij in 2006 gestart werd.

IndiGo wordt beschouwd als een van de tien grootste low-cost carriers in de wereld. IndiGo houdt zich aan een streng low-cost model met gebruikmaking van slechts één type vliegtuig, gebruikt alleen nieuwe en zuinige vliegtuigen die weinig onderhoud vergen (als ze 6 jaar oud zijn worden vliegtuigen weer verkocht) en legt ook sterk de nadruk op punctualiteit.

IndoGo vliegtuigen zijn alleen economy class en ze bieden geen gratis maaltijden of in-flight entertainment, maar u kunt drankjes, snacks en maaltijden aan boord kopen.

IndiGo vliegt naar meer dan 80 bestemmingen. De meeste IndiGo vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. IndiGo heeft zijn basis in Bangalore waarvandaan elke week 45 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van IndiGo vanaf Bangalore zijn naar Delhi en Hyderabad. Utiket heeft veel meer informatie over IndiGo en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Regels en informatie voor IndiGo

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van IndiGo geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van IndiGo de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.

Bekijk ook deze andere maatschappijen