Vind goedkope HOP! tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met HOP! (A5)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met HOP!? Met Utiket kun je zoeken naar HOP! vluchten, de goedkoopste HOP! vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen HOP!

Ratings en reviews voor HOP!

  1. Geef HOP! een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor HOP!

Over HOP!

HOP! vliegt naar meer dan 57 bestemmingen. De meeste HOP! vluchten zijn naar bestemmingen in Frankrijk maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Verenigd Koninkrijk. HOP! heeft zijn basis in Frankfurt waarvandaan elke week 12 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van HOP! vanaf Frankfurt zijn naar Dusseldorf en Lyon. Utiket heeft veel meer informatie over HOP! en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

HOP! Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Frankfurt
  • Dusseldorf
  • Lyon
  • Parijs

Regels en informatie voor HOP!

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van HOP! geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van HOP! de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.