Vind goedkope GoAir tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met GoAir (G8)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met GoAir? Met Utiket kun je zoeken naar GoAir vluchten, de goedkoopste GoAir vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen GoAir

Ratings en reviews voor GoAir

2.4
gebaseerd op 3 ratings.
  1. Geef GoAir een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor GoAir

Over GoAir

GoAir is een Indiase low-cost carrier opgericht in 2005. GoAir voert alleen binnenlandse Indiase vluchten uit naar meer dan 20 steden met een volledige Airbus A320-vloot van 19 vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij heeft zich niet gefocust op het winnen van marktaandeel, maar op winstgevendheid. Hierdoor heeft GoAir niet zo snel kunnen groeien als haar concurrenten, zoals Indigo en SpiceJet, en met ongeveer 9% heeft GoAir het laagste marktaandeel van de Indiase luchtvaartmaatschappijen. Daarentegen is GoAir een van de weinige winstgevende maatschappijen in India. GoAir ziet de toekomst dus zonnig in en verwacht een aan grote groei door te gaan maken. Hiertoe heeft het een order geplaatst voor 72 nieuwe Airbus A320neo vliegtuig waarvan de levering gestart is in 2015.

Als een low-cost maatschappij biedt GoAir geen gratis maaltijden, drankjes of ingecheckte bagage. Maar er is een onboard maaltijdservice waar u koffie, frisdrank, snacks en broodjes kunt kopen. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een premium-service genaamd GoBusiness waar u gratis maaltijden krijgt en een plaats in een van de eerste drie rijen waar de middelste stoel gegarandeerd onbezet blijft.

GoAir vliegt naar meer dan 37 bestemmingen. De meeste GoAir vluchten zijn naar bestemmingen in India maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Thailand en Verenigde Arabische Emiraten. GoAir heeft zijn basis in Delhi waarvandaan elke week 51 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van GoAir vanaf Delhi zijn naar Mumbai en Bangalore. Utiket heeft veel meer informatie over GoAir en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

GoAir Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Delhi
  • Mumbai
  • Bangalore
  • Ahmedabad
  • Hyderabad

Regels en informatie voor GoAir

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 15 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 15 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met GoAir om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.