Goedkope vliegtickets met Flybe

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Flybe (BE)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Flybe? Met Utiket kun je zoeken naar Flybe vluchten, de goedkoopste Flybe vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Flybe Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Edinburgh
  • Manchester
  • Belfast
  • Amsterdam
  • Parijs

Ratings en reviews voor Flybe

  1. Geef Flybe een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Flybe

Over Flybe

Flybe vliegt naar meer dan 33 bestemmingen. De meeste Flybe vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigd Koninkrijk maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Duitsland en Frankrijk. Flybe heeft zijn basis in Birmingham waarvandaan elke week 28 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Flybe vanaf Birmingham zijn naar Edinburgh en Manchester. Utiket heeft veel meer informatie over Flybe en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Flybe

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Flybe geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Flybe de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.