Vind goedkope FireFly tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met FireFly (FY)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met FireFly? Met Utiket kun je zoeken naar FireFly vluchten, de goedkoopste FireFly vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen FireFly

Ratings en reviews voor FireFly

  1. Geef FireFly een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor FireFly

Over FireFly

FlyFirefly Sdn Bhd, opererend als Firefly, is een kleine regionale luchtvaartmaatschappij en een volle dochter van Malaysia Airlines. FireFly was voorheen een low-cost maatschappij maar in 2011 zijn alle jet vluchten naar Malaysia Airlines verhuist en gebruikt FireFly alleen nog 20 ATR Turboprops voor korte vluchten binnen en naar Maleisië. FireFly maakt gebruik van twee hubs in Penang (Peninsular Maleisië) en Subang (Maleisisch Borneo).

FireFly vliegt naar meer dan 28 bestemmingen. De meeste FireFly vluchten zijn naar bestemmingen in Maleisië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Indonesië en Thailand. FireFly heeft zijn basis in Kuala Lumpur waarvandaan elke week 127 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van FireFly vanaf Kuala Lumpur zijn naar Penang en Johor Bahru. Utiket heeft veel meer informatie over FireFly en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

FireFly Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Kuala Lumpur
  • Penang
  • Johor Bahru
  • Kota Bharu
  • Kota Kinabalu

Regels en informatie voor FireFly

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met FireFly om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Naamwijziging en Routewijziging van FireFly tickets is niet toegestaan. Wijziging van vluchtdatum is wel toegestaan met betaling van vergoeding en het prijsverschil tot 2 uur voor vertrek. Bestaande boekingen en reserveringen kunnen niet worden geannuleerd zodra deze zijn bevestigd.