Vind goedkope Emirates tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Emirates (EK)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Emirates? Met Utiket kun je zoeken naar Emirates vluchten, de goedkoopste Emirates vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Emirates

Ratings en reviews voor Emirates

5.8
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef Emirates een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Emirates

Over Emirates

Emirates vliegt naar meer dan 118 bestemmingen. De meeste Emirates vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigde Staten maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld India en Verenigd Koninkrijk. Emirates heeft zijn basis in Dubai waarvandaan elke week 139 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Emirates vanaf Dubai zijn naar Londen en Amman. Utiket heeft veel meer informatie over Emirates en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Emirates Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Dubai
  • Londen
  • Singapore
  • Bangkok
  • München

Regels en informatie voor Emirates

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 7 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 30 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 30 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Emirates om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.