Goedkope vliegtickets met easyJet

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met easyJet (U2)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met easyJet? Met Utiket kun je zoeken naar easyJet vluchten, de goedkoopste easyJet vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

easyJet Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Londen
  • Amsterdam
  • Edinburgh
  • Genève
  • Belfast

Ratings en reviews voor easyJet

  1. Geef easyJet een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor easyJet

Over easyJet

easyJet vliegt naar meer dan 32 bestemmingen. De meeste easyJet vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigd Koninkrijk maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Spanje en Frankrijk. easyJet heeft zijn basis in Londen waarvandaan elke week 52 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van easyJet vanaf Londen zijn naar Amsterdam en Londen. Utiket heeft veel meer informatie over easyJet en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen easyJet

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van easyJet geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van easyJet de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.