Vind goedkope China Southern Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met China Southern Airlines (CZ)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met China Southern Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar China Southern Airlines vluchten, de goedkoopste China Southern Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen China Southern Airlines

Ratings en reviews voor China Southern Airlines

  1. Geef China Southern Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor China Southern Airlines

Over China Southern Airlines

China Southern Airlines vliegt naar meer dan 160 bestemmingen. De meeste China Southern Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in China maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Indonesië en Australië. China Southern Airlines heeft zijn basis in Guangzhou waarvandaan elke week 241 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van China Southern Airlines vanaf Guangzhou zijn naar Beijing en Shenzhen. Utiket heeft veel meer informatie over China Southern Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

China Southern Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Guangzhou
  • Beijing
  • Shenzhen
  • Shanghai
  • Bangkok

Regels en informatie voor China Southern Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 5 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met China Southern Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.