Vind goedkope China Eastern Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met China Eastern Airlines (MU)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met China Eastern Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar China Eastern Airlines vluchten, de goedkoopste China Eastern Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen China Eastern Airlines

Ratings en reviews voor China Eastern Airlines

  1. Geef China Eastern Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor China Eastern Airlines

Over China Eastern Airlines

China Eastern Airlines vliegt naar meer dan 192 bestemmingen. De meeste China Eastern Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in China maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en Verenigde Staten. China Eastern Airlines heeft zijn basis in Shanghai waarvandaan elke week 184 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van China Eastern Airlines vanaf Shanghai zijn naar Beijing en Shanghai. Utiket heeft veel meer informatie over China Eastern Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

China Eastern Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Shanghai
  • Beijing
  • Kunming
  • Shenzhen
  • Hong Kong

Regels en informatie voor China Eastern Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 5 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 23 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 23 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met China Eastern Airlines om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.