Vind goedkope China Airlines tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met China Airlines (CI)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met China Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar China Airlines vluchten, de goedkoopste China Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen China Airlines

Ratings en reviews voor China Airlines

10
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef China Airlines een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor China Airlines

Over China Airlines

Hoewel de naam anders doet vermoeden is China Airlines niet afkomstig uit het vasteland van China zelf, maar uit Taiwan, dat officieel de Republiek China heet. China Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan en heeft zijn hoofdkantoor en belangrijkste basis in Taipei Taoyuan International Airport. China Airlines begon in 1959 met chartervluchten met twee vliegtuigen. Al snel begon China Airlines met scheduled vluchten en haar eerste internationale vlucht naar Saigon (Vietnam) in 1966. Met de komst van de Boeing 747 Jumbojet in de jaren '70 was China Airlines in staat om op de zeer winstgevende transpacifische route en de route naar Hong Kong te vliegen.

De politieke problemen tussen Taiwan en China zorgde voor grote problemen voor de luchtvaartmaatschappij. China stond voor lange tijd bijvoorbeeld niet toe dat de Taiwanese luchtvaartmaatschappij vloog naar o.a. Japan en Australië. Echter, het boodt ook mogelijkheden. Doordat er geen rechtstreekse vluchten tussen China en Taiwan waren, waren reizigers tussen de twee landen genoodzaakt via een omweg te vliegen, via het toen nog Britse Hong Kong, en over te schakelen naar een andere vervoerder. Dit zorgde ervoor dat de route Taipei - Hong Kong de drukste route ter wereld werd met zo'n 17 retourvluchten per dag en zeer winstgevend. Een overeenkomst tussen de Chinese en Taiwanese regering heeft rechtstreekse vluchten sinds 2010 eindelijk mogelijk gemaakt.

China Airlines heeft met name vluchten naar regionale bestemmingen in Azië, maar ook lange-afstand vluchten naar Europa en tweemaal dagelijkse vluchten naar diverse bestemmingen in de Verenigde Staten.

China Airlines vliegt naar meer dan 53 bestemmingen. De meeste China Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in China maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en Australië. China Airlines heeft zijn basis in Taipei waarvandaan elke week 67 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van China Airlines vanaf Taipei zijn naar Hong Kong en Kaohsiung. Utiket heeft veel meer informatie over China Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

China Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Taipei
  • Hong Kong
  • Kaohsiung
  • Seoul
  • Bangkok

Regels en informatie voor China Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Elke passagier mag 1 stuks handbagage in het vliegtuig meenemen. Het gewicht en de grootte hangt af van uw ticketklasse. Voor Economy Class tickets is het maximale gewicht 7 kg, voor Business Class en First Class is het 14 kg. Incheckte bagage hangt ook af van de ticketklasse, met 20kg voor Economy, 40kg voor Business en 40kg voor First Class tickets.