Vind goedkope Cebu Pacific Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Ratings en reviews voor Cebu Pacific Air

2
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef Cebu Pacific Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Cebu Pacific Air

Over Cebu Pacific Air

Cebu Air, Inc., opererend als Cebu Pacific Air is een Filipijnse low-cost maatschappij met vluchten naar vele binnenlandse en internationale bestemmingen. Cebu Pacific Air is momenteel de grootste binnenlandse luchtvaartmaatschappij van de Filipijnen, met de meeste binnenlandse bestemmingen, de meeste vluchten en routes, en gebruikt hiervoor de jongste vloot aan vliegtuigen.

De hoofdbasis van Cebu Pacific Air is niet meer Cebu, maar Ninoy Aquino International Airport, Manila, met andere hubs op Mactan-Cebu International Airport, de internationale luchthaven Francisco Bangoy en de internationale luchthaven Diosdado Macapagal.

Cebu Pacific Air vliegt naar meer dan 45 bestemmingen. De meeste Cebu Pacific Air vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en China. Cebu Pacific Air heeft zijn basis in Manilla waarvandaan elke week 109 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Cebu Pacific Air vanaf Manilla zijn naar Cebu en Davao. Utiket heeft veel meer informatie over Cebu Pacific Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Cebu Pacific Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Manilla
  • Cebu
  • Davao
  • Iloilo
  • Clark

Regels en informatie voor Cebu Pacific Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Zoals de meeste low-cost maatschappijen, is het bij Cebu Pacific alleen toegestaan een kleine tas als handbagage mee te nemen. Wilt u een koffer inchecken dan moet u hiervoor extra betalen. U kunt voorafbetaalde bagage bij uw ticket aanschaffen (dit is goedkoper dan op de luchthaven). Deze Prepaid Baggage is er vanaf 10kg tot 45kg voor binnenlandse en internationale vluchten.

Iedere passagier mag één stuk cabinebagage (handbagage) in het vliegtuig mee nemen met een gewicht van niet meer dan 7 kg met een maximale afmeting van 56 x 36 x 23 cm voor Airbus vliegtuigen. Bij ATR turboprop vliegtuig is dit 5 kg met afmetingen van 56 x 35 x 20 cm.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Omboeken en veranderingen van een geboekte vlucht zijn toegestaan, mits het verzoek tot omboeken gedaan wordt meer dan 24 uur voor de geplande vertrektijd. Bovendien zijn er kosten aan verbonden: een boete en het verschil in de prijs van de tickets. Neem dus zo snel mogelijk contact op met Cebu Pacific als u uw vlucht wilt veranderen.

Restitutie van geboekte tickets (geldteruggave) wordt in principe niet gedaan, tenzij in bijzondere omstandigheden en bovendien ontvangt u niet het geld terug, maar een tegoed bij Cebu Pacific in uw naam.