Vind goedkope CebGo tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met CebGo (DG)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met CebGo? Met Utiket kun je zoeken naar CebGo vluchten, de goedkoopste CebGo vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen CebGo

Ratings en reviews voor CebGo

  1. Geef CebGo een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor CebGo

Over CebGo

Cebgo, voorheen bekend als Seair, South East Asian Airlines en Tiger Airways Philippines, is een Filipijnse low-cost luchtvaartmaatschappij met het hoofdkantoor in Manila. Het is een dochteronderneming van JG Summit, de moedermaatschappij van Cebu Pacific die de maatschappij beheert. Cebgo biedt met name vluchten aan van en naar Manilla's NAIA Terminal 4 en Clark International Airport. Vanaf deze twee hubs vliegt Cebgo naar alle populaire bestemmingen in de Filipijnen: Bacolod, Butuan, Cagayan de Oro, Clark, Cebu, Davao, General Santos, Iloilo, Kalibo, Legazpi, Manila, Roxas, Puerto Princesa, Tacloban en Tagbilaran.

CebGo vliegt naar meer dan 32 bestemmingen. De meeste CebGo vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië. CebGo heeft zijn basis in Cebu waarvandaan elke week 34 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van CebGo vanaf Cebu zijn naar Manilla en Coron Busuanga. Utiket heeft veel meer informatie over CebGo en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

CebGo Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Cebu
  • Manilla
  • Coron Busuanga
  • Cagayan de Oro
  • Bacolod

Regels en informatie voor CebGo

Regels voor hand bagage en checked bagage

Zoals de meeste low-cost maatschappijen, is het bij CebGo alleen toegestaan een kleine tas als handbagage mee te nemen. Wilt u een koffer inchecken dan moet u hiervoor extra betalen. U kunt voorafbetaalde bagage bij uw ticket aanschaffen (dit is goedkoper dan op de luchthaven). Deze Prepaid Baggage is er vanaf 10kg tot 45kg voor binnenlandse en internationale vluchten.

Iedere passagier mag één stuk cabinebagage (handbagage) in het vliegtuig mee nemen met een gewicht van niet meer dan 7 kg met een maximale afmeting van 56 x 36 x 23 cm voor Airbus vliegtuigen. Bij ATR turboprop vliegtuig is dit 5 kg met afmetingen van 56 x 35 x 20 cm.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Tickets voor CebGo kunnen alleen geboekt worden op de website van Cebu Pacific Air.

Omboeken en veranderingen van een geboekte vlucht zijn toegestaan, mits het verzoek tot omboeken gedaan wordt meer dan 24 uur voor de geplande vertrektijd. Bovendien zijn er kosten aan verbonden: een boete en het verschil in de prijs van de tickets. Neem dus zo snel mogelijk contact op met Cebu Pacific als u uw vlucht wilt veranderen.

Restitutie van geboekte tickets (geldteruggave) wordt in principe niet gedaan, tenzij in bijzondere omstandigheden en bovendien ontvangt u niet het geld terug, maar een tegoed bij Cebu Pacific in uw naam.

CebGo Terminals

Manila NAIA Airport

In tegenstelling tot haar zustermaatschappij Cebu Pacific, die uitsluitend gebruik maakt van Terminal 3, maakt CebGo alleen gebruik van Terminal 4 (Manila Domestic Terminal) voor al hun vluchten.

Geschiedenis CebGo

De luchtvaartmaatschappij werd opgericht als Seair Inc, in 1995 en begon in hetzelfde jaar met haar eerste vlucht. Op 29 september 2006 werd een overeenkomst aangekondigd waarbij Seair een commerciële en operationele samenwerking met Tiger Airways zou aangaan ingaande februari 2007. De samenwerking behelsde de verhuur van twee vliegtuigen in Tiger Airways kleuren aan Seair, die deze vliegtuigen zou gebruiken met Seair's piloten en bemanning, maar de vluchten zouden worden aangeboden en verkocht via de Tiger Airways website. Door de moordende concurrentie met Cebu Pacific was Seair nog steeds verlieslatend echter en in 2013 werd Seair gedeeltelijk overgenomen door Tiger Airways die de maatschappij omdoopte tot Tigerair Philippines. Tigerair zelf ondervindt echt ook steeds meer last van concurrentie en besloot tot een heroriëntatie het jaar erop, waarbij Cebu Pacific de Filipijnse tak verwierf en hernoemde naar nu CebGo.