Goedkope vliegtickets met Brussels Airlines

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Brussels Airlines (SN)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Brussels Airlines? Met Utiket kun je zoeken naar Brussels Airlines vluchten, de goedkoopste Brussels Airlines vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Brussels Airlines Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Brussel
  • Amsterdam
  • Genève
  • Berlijn
  • Londen

Ratings en reviews voor Brussels Airlines

  1. Geef Brussels Airlines een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Brussels Airlines

Over Brussels Airlines

Brussels Airlines vliegt naar meer dan 51 bestemmingen. De meeste Brussels Airlines vluchten zijn naar bestemmingen in Duitsland maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk en Italië. Brussels Airlines heeft zijn basis in Brussel waarvandaan elke week 113 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Brussels Airlines vanaf Brussel zijn naar Amsterdam en Londen. Utiket heeft veel meer informatie over Brussels Airlines en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Brussels Airlines

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Brussels Airlines geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Brussels Airlines de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.