Vind goedkope British Airways tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met British Airways (BA)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met British Airways? Met Utiket kun je zoeken naar British Airways vluchten, de goedkoopste British Airways vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen British Airways

Ratings en reviews voor British Airways

2
gebaseerd op 1 ratings.
  1. Geef British Airways een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor British Airways

Over British Airways

British Airways vliegt naar meer dan 214 bestemmingen. De meeste British Airways vluchten zijn naar bestemmingen in Verenigde Staten maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. British Airways heeft zijn basis in Londen waarvandaan elke week 191 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van British Airways vanaf Londen zijn naar Amsterdam en Londen. Utiket heeft veel meer informatie over British Airways en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

British Airways Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Londen
  • Amsterdam
  • New York
  • Los Angeles
  • Madrid

Regels en informatie voor British Airways

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 23 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 23 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 23 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met British Airways om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.