Vind goedkope Batik Air tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Batik Air (ID)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Batik Air? Met Utiket kun je zoeken naar Batik Air vluchten, de goedkoopste Batik Air vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Batik Air

Ratings en reviews voor Batik Air

9.2
gebaseerd op 15 ratings.
  1. Geef Batik Air een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Batik Air

Over Batik Air

Batik Air is een full service luchtvaartmaatschappij en onderdeel van de Lion Air Group. De eerste vlucht was op 3 mei 2013 op de route Jakarta naar Manado (Sulawesi). Batik Air maakt gebruik van moderne Boeing 737-900ER en Boeing 787 Dreamliner vliegtuigen. Batik Air gebruikt het full-service concept om te concurreren met de enige andere full-service carrier in Indonesië: Garuda Indonesia. Voor diegene die eerder met Lion Air gevlogen hebben zullen weinig verschillen zien in het cabine interieur. De twee belangrijkste verschillen zijn dat er minder stoelen zijn en er een Business Class is. Batik Air biedt meer beenruimte, gratis hapjes en drankjes en on-demand audio-video-faciliteiten voor elke stoel met Hollywood, Bollywood, Aziatische en lokale films. Helaas is het niet toegestaan om je eigen headset te gebruiken maar moet je deze kopen voor Rp. 25.000.

Batik Air vliegt naar meer dan 61 bestemmingen. De meeste Batik Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Maleisië en China. Batik Air heeft zijn basis in Jakarta waarvandaan elke week 586 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Batik Air vanaf Jakarta zijn naar Jakarta en Makassar. Utiket heeft veel meer informatie over Batik Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Batik Air Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Jakarta
  • Makassar
  • Surabaya
  • Denpasar Bali
  • Medan

Regels en informatie voor Batik Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Economy Class passagiers mogen een tas van maximaal 7kg als handbagage meenemen en 20kg als ruimbagage (checked baggage). Voor Business Class passagiers is het maximale gewicht voor ruimbagage 30kg.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Volledige restitutie van de ticketprijs is in principe niet mogelijk, alleen wanneer er sprake is van duidelijke medische redenen of wanneer de passagier is overleden.

Naamswijzigingen kunnen tot een dag voor het geplande vertrek gedaan worden tegen een vergoeding van ongeveer IDR 200.000. Het wijzigen van de vertrekdatum of tijd is toegestaan tot 48 uur voor vertrek, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn en na het betalen van de vergoeding van IDR 200.000 en het prijsverschil tussen de nieuwe en oude vlucht.