Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met Batik Air (ID)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:
Team Utiket wishes you a Merry Christmas! Christmas and Yvo

Snelle info Batik Air

 • Call center

  (+6221) 6379 8000Batik Air kan op dit nummer bereikt worden voor informatie en het boeken van vliegtickets
 • Website

  De officiële website van Batik Air
 • Meeste vluchten

  JakartaBatik Air heeft de meeste vluchten van en naar Jakarta
 • Bestemmingen

  +60Batik Air vliegt naar meer dan 60 bestemmingen

Ratings en reviews voor Batik Air

9 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 16 ratings

Vliegtuigen9
Inchecken8.9
Punctualiteit8.8
Personeel9.4
Comfort9

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over Batik Air

Batik Air is een full service luchtvaartmaatschappij en onderdeel van de Lion Air Group. De eerste vlucht was op 3 mei 2013 op de route Jakarta naar Manado (Sulawesi). Batik Air maakt gebruik van moderne Boeing 737-900ER en Boeing 787 Dreamliner vliegtuigen. Batik Air gebruikt het full-service concept om te concurreren met de enige andere full-service carrier in Indonesië: Garuda Indonesia. Voor diegene die eerder met Lion Air gevlogen hebben zullen weinig verschillen zien in het cabine interieur. De twee belangrijkste verschillen zijn dat er minder stoelen zijn en er een Business Class is. Batik Air biedt meer beenruimte, gratis hapjes en drankjes en on-demand audio-video-faciliteiten voor elke stoel met Hollywood, Bollywood, Aziatische en lokale films. Helaas is het niet toegestaan om je eigen headset te gebruiken maar moet je deze kopen voor Rp. 25.000.

Batik Air vliegt naar meer dan 64 bestemmingen. De meeste Batik Air vluchten zijn naar bestemmingen in Indonesië maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Australië en Maleisië. Batik Air heeft zijn basis in Jakarta waarvandaan elke week 177 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Batik Air vanaf Jakarta zijn naar Denpasar Bali en Surabaya. Utiket heeft veel meer informatie over Batik Air en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor Batik Air

Regels voor hand bagage en checked bagage

Economy Class passagiers mogen een tas van maximaal 7kg als handbagage meenemen en 20kg als ruimbagage (checked baggage). Voor Business Class passagiers is het maximale gewicht voor ruimbagage 30kg.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Volledige restitutie van de ticketprijs is in principe niet mogelijk, alleen wanneer er sprake is van duidelijke medische redenen of wanneer de passagier is overleden.

Naamswijzigingen kunnen tot een dag voor het geplande vertrek gedaan worden tegen een vergoeding van ongeveer IDR 200.000. Het wijzigen van de vertrekdatum of tijd is toegestaan tot 48 uur voor vertrek, mits er nog plaatsen beschikbaar zijn en na het betalen van de vergoeding van IDR 200.000 en het prijsverschil tussen de nieuwe en oude vlucht.

Bekijk ook deze andere maatschappijen