Goedkope vliegtickets met Alitalia

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Alitalia (AZ)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Alitalia? Met Utiket kun je zoeken naar Alitalia vluchten, de goedkoopste Alitalia vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Alitalia Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Rome
  • Milaan
  • Parijs
  • Amsterdam
  • Athene

Ratings en reviews voor Alitalia

  1. Geef Alitalia een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Alitalia

Over Alitalia

Alitalia vliegt naar meer dan 65 bestemmingen. De meeste Alitalia vluchten zijn naar bestemmingen in Italiƫ maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Frankrijk en Verenigde Staten. Alitalia heeft zijn basis in Rome waarvandaan elke week 140 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Alitalia vanaf Rome zijn naar Milaan en Parijs. Utiket heeft veel meer informatie over Alitalia en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Populaire bestemmingen Alitalia

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 0 kg.

Wij wijzen er op dat er in de prijzen van vliegtickets van Alitalia geen ingecheckte bagage (ruimbagage) is inbegrepen. Als je bagage wilt inchecken als ruimbagage dan zijn hier kosten aan verbonden. Dit kan verschillen per vlucht en route en het is daarom aan te raden op de website van Alitalia de kosten hiervan op te zoeken voordat je het vliegticket boekt.