Vind goedkope AirAsia Zest tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met AirAsia Zest (Z2)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met AirAsia Zest? Met Utiket kun je zoeken naar AirAsia Zest vluchten, de goedkoopste AirAsia Zest vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen AirAsia Zest

Ratings en reviews voor AirAsia Zest

2
gebaseerd op 2 ratings.
  1. Geef AirAsia Zest een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor AirAsia Zest

Over AirAsia Zest

AirAsia Zest is een Filippijnse low-cost luchtvaartmaatschappij en een dochteronderneming van AirAsia, hoewel AirAsia slechts een minderheidsaandeel heeft. AirAsia Zest heeft een turbulente geschiedenis met verscheidenen naamsveranderingen en overnames. Met gedeeltelijke overname van en de naamswijziging naar AirAsia heeft de luchtvaartmaatschappij rustiger tijden bereikt.

AirAsia Zest vliegt naar meer dan 30 bestemmingen. De meeste AirAsia Zest vluchten zijn naar bestemmingen in Filippijnen maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld China en Zuid-Korea. AirAsia Zest heeft zijn basis in Manilla waarvandaan elke week 66 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van AirAsia Zest vanaf Manilla zijn naar Cebu en Clark. Utiket heeft veel meer informatie over AirAsia Zest en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

AirAsia Zest Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Manilla
  • Cebu
  • Clark
  • Borocay
  • Davao

Regels en informatie voor AirAsia Zest

Regels voor hand bagage en checked bagage

AirAsia heeft een strikt bagagebeleid waarbij ingecheckte bagage niet inbegrepen is in de ticketprijs. Voor ingecheckte bagage moet je extra betalen en de bagagekosten kunnen een aanzienlijk deel van de totale ticketprijs zijn. Handbagage mag maximaal 7kg wegen en mag niet groter zijn dan 56cm x 36cm x 23cm). AirAsia controleert dit zo nu en dan ook daadwerkelijk al komt het ook vaak voor dat je mensen met grote koffers in het vliegtuig ziet zonder opmerkingen van het AirAsia personeel.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Aangezien AirAsia Zest deel uit maakt van de AirAsia-groep kunnen tickets voor AirAsia Zest geboekt worden via de website van AirAsia.

Het veranderen van een reeds geboekte ticket is enkel toegestaan in bepaalde omstandigheden. Een verandering in de route is toegestaan tot 48 uur voor vertrek. Het wijzigen van de naam van de passagier mag maximaal 6 uur voor vertrek. Aan alle wijzigingen zijn extra kosten verbonden.

Zoals alle low-cost maatschappijen vraagt ook AirAsia vergoedingen voor diensten die normaliter gratis zijn bij andere luchtvaartmaatschappijen zijn. Zoals bijvoorbeeld kosten voor het vooraf selecteren van zitplaatsen, voor het betalen met creditcard, inflight entertainment, en eten en drinken aan boord.

Call center AirAsia Zest

In alle grote landen waarnaar AirAsia vluchten heeft, hebben ze ook een call center. Hier zijn enkele van de belangrijkste AirAsia call-center nummers: China: +86 512 8555 7711 Hong Kong: +852 3013 5060 Indonesiƫ: +62 21 2927 0999 of +62 804 1333 333 India: 1860 500 8000 Maleisiƫ (alleen AirAsia X D7 vluchten): 1600 85 8888 Filipijnen: +632 722 2742 Thailand: +66 2 515 9999

AirAsia Zest Terminals

Manila NAIA Airport

AirAsia Zest maakt voor de NAIA luchthaven van Manilla (MNL) gebruik van twee terminals: 3 en 4. Terminal 3 is voor vluchten naar internationale bestemmingen (Hong Kong, Incheon, Kota Kinabalu, Macau en KUL), terwijl Terminal 4 alleen voor binnenlandse bestemmingen is