Vind goedkope AirAsia X tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met AirAsia X (D7)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met AirAsia X? Met Utiket kun je zoeken naar AirAsia X vluchten, de goedkoopste AirAsia X vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen AirAsia X

Ratings en reviews voor AirAsia X

2
gebaseerd op 3 ratings.
  1. Geef AirAsia X een rating
  2. Bekijk ratings
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor AirAsia X

Over AirAsia X

AirAsiaX is een low-cost luchtvaartmaatschappij voor lange-afstandsvluchten en onderdeel van de AirAsia-groep. AirAsiaX is eigendom van AirAsia, Aero Ventures, Virgin Group en diverse andere investeerders. AirAsiaX vliegt vanaf haar belangrijkste hub in Kuala Lumpur naar bestemmingen die langer dan 5 uur vliegen in beslag nemen, voornamelijk naar luchthavens in Australië, Japan en China. AirAsiaX had vroeger ook vluchten naar Londen en India, maar begin 2012 werden deze geannuleerd als gevolg van zware verliezen op deze routes.

AirAsiaX maakt gebruik van zogenaamde widebody vliegtuigen (d.w.z. vliegtuigen met twee gangpaden) van Airbus en biedt een beetje meer comfort dan op de normale AirAsia vliegtuigen met bijvoorbeeld meer beenruimte. De stoelen zijn daarentegen iets smaller dan je bij andere maatschappijen gewend bent. Inflight entertainment (films en games) zijn niet bij de prijs inbegrepen maar kunnen online of in het vliegtuig zelf worden geboekt.

AirAsia X vliegt naar meer dan 37 bestemmingen. De meeste AirAsia X vluchten zijn naar bestemmingen in China maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Japan en Australië. AirAsiaX heeft zijn basis in Kuala Lumpur waarvandaan elke week 34 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van AirAsiaX vanaf Kuala Lumpur zijn naar Taipei en Seoul. Utiket heeft veel meer informatie over AirAsia X en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

AirAsia X Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Kuala Lumpur
  • Taipei

Regels en informatie voor AirAsia X

Regels voor hand bagage en checked bagage

AirAsiaX heeft een strikt bagagebeleid waarbij ingecheckte bagage niet inbegrepen is in de ticketprijs. Voor ingecheckte bagage moet je extra betalen en de bagagekosten kunnen een aanzienlijk deel van de totale ticketprijs zijn. Handbagage mag maximaal 7kg wegen en niet groter zijn dan 56cm x 36cm x 23cm). AirAsiaX controleert dit zo nu en dan ook daadwerkelijk al komt het ook vaak voor dat je mensen met grote koffers in het vliegtuig ziet zonder opmerkingen van het AirAsiaX personeel.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het veranderen van een reeds geboekte AirAsiaX ticket is enkel toegestaan ​​in bepaalde omstandigheden. Een verandering in de route is toegestaan tot 48 uur voor vertrek. Het wijzigen van de naam van de passagier mag maximaal 6 uur voor vertrek. Aan alle wijzigingen zijn extra kosten verbonden.

Zoals alle low-cost maatschappijen vraagt ook AirAsiaX vergoedingen voor diensten die normaliter gratis zijn bij andere luchtvaartmaatschappijen zijn. Zoals bijvoorbeeld kosten voor het vooraf selecteren van zitplaatsen, voor het betalen met creditcard, inflight entertainment, en eten en drinken aan boord.