Yvo and utiketNederland

Goedkope vliegtickets met AirAsia X (D7)

Aan het laden... een moment geduld.
Zoek naar tickets×
Van:
Naar:
Vertrek:

Selecteer dag van vertrek×

Retour:

Selecteer dag van terugkomst ×

Passagiers:

Snelle info AirAsia X

  • Website

    De officiële website van AirAsia X
  • Bestemmingen

    +30AirAsiaX vliegt naar meer dan 30 bestemmingen
Yvo explains

Op zoek naar goedkope vliegtickets met AirAsia X? Met Utiket kun je zoeken naar AirAsia X vluchten, de goedkoopste AirAsia X vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Last minute aanbiedingen AirAsiaX

Ratings en reviews voor AirAsia X

2 / 10

Van een maximum van tien. Gebaseerd op 3 ratings

Vliegtuigen2
Inchecken2
Punctualiteit2
Personeel2
Comfort2

Geef een rating

Vliegtuigen
Inchecken
Efficiënt
Personeel
Comfort

Over AirAsia X

AirAsiaX is een low-cost luchtvaartmaatschappij voor lange-afstandsvluchten en onderdeel van de AirAsia-groep. AirAsiaX is eigendom van AirAsia, Aero Ventures, Virgin Group en diverse andere investeerders. AirAsiaX vliegt vanaf haar belangrijkste hub in Kuala Lumpur naar bestemmingen die langer dan 5 uur vliegen in beslag nemen, voornamelijk naar luchthavens in Australië, Japan en China. AirAsiaX had vroeger ook vluchten naar Londen en India, maar begin 2012 werden deze geannuleerd als gevolg van zware verliezen op deze routes.

AirAsiaX maakt gebruik van zogenaamde widebody vliegtuigen (d.w.z. vliegtuigen met twee gangpaden) van Airbus en biedt een beetje meer comfort dan op de normale AirAsia vliegtuigen met bijvoorbeeld meer beenruimte. De stoelen zijn daarentegen iets smaller dan je bij andere maatschappijen gewend bent. Inflight entertainment (films en games) zijn niet bij de prijs inbegrepen maar kunnen online of in het vliegtuig zelf worden geboekt.

Gelieerde vliegmaatschappijen:

Regels en informatie voor AirAsia X

Regels voor hand bagage en checked bagage

AirAsiaX heeft een strikt bagagebeleid waarbij ingecheckte bagage niet inbegrepen is in de ticketprijs. Voor ingecheckte bagage moet je extra betalen en de bagagekosten kunnen een aanzienlijk deel van de totale ticketprijs zijn. Handbagage mag maximaal 7kg wegen en niet groter zijn dan 56cm x 36cm x 23cm). AirAsiaX controleert dit zo nu en dan ook daadwerkelijk al komt het ook vaak voor dat je mensen met grote koffers in het vliegtuig ziet zonder opmerkingen van het AirAsiaX personeel.

Annuleringen, naamswijzigingen en refunds

Het veranderen van een reeds geboekte AirAsiaX ticket is enkel toegestaan ??in bepaalde omstandigheden. Een verandering in de route is toegestaan tot 48 uur voor vertrek. Het wijzigen van de naam van de passagier mag maximaal 6 uur voor vertrek. Aan alle wijzigingen zijn extra kosten verbonden.

Zoals alle low-cost maatschappijen vraagt ook AirAsiaX vergoedingen voor diensten die normaliter gratis zijn bij andere luchtvaartmaatschappijen zijn. Zoals bijvoorbeeld kosten voor het vooraf selecteren van zitplaatsen, voor het betalen met creditcard, inflight entertainment, en eten en drinken aan boord.

Bekijk ook deze andere maatschappijen