Vind goedkope Air China tickets met Utiket

switch
Exacte datum Hele maand
Exacte datum Hele maand

Goedkope vliegtickets met Air China (CA)

Op zoek naar goedkope vliegtickets met Air China? Met Utiket kun je zoeken naar Air China vluchten, de goedkoopste Air China vliegtickets vinden en ticketprijzen vergelijken met honderden andere maatschappijen. Utiket rekent geen commissie en er zijn geen verborgen kosten.

Populaire bestemmingen Air China

Ratings en reviews voor Air China

  1. Geef Air China een rating
Vliegtuigen
Inchecken
Punctualiteit
Personeel
Comfort
 

Plaats een review voor Air China

Over Air China

Air China vliegt naar meer dan 91 bestemmingen. De meeste Air China vluchten zijn naar bestemmingen in China maar er zijn ook vluchten naar andere landen, zoals bijvoorbeeld Verenigde Staten en Japan. Air China heeft zijn basis in Beijing waarvandaan elke week 30 vluchten vertrekken. De meest populaire bestemmingen voor vluchten van Air China vanaf Beijing zijn naar Shanghai en Osaka. Utiket heeft veel meer informatie over Air China en we kunnen je helpen de beste vliegtickets te vinden.

Air China Vliegtickets vanaf ajax loader

  • Beijing
  • Shanghai
  • Osaka
  • Singapore
  • Tokio

Regels en informatie voor Air China

Regels voor hand bagage en checked bagage

Iedere passagier mag als handbagage meenemen een standard koffer met een maximaal gewicht van 5 kg.

Het maximum gewicht voor ingecheckte bagage (ruimbagage) is 20 kg. Je mag meerdere koffers inchecken, maar het gecombineerde gewicht mag niet meer zijn dan 20 kg.
Het is mogelijk om zwaardere koffers in te checken, maar hier zijn extra kosten aan verbonden. Wij raden aan eerst contact op te nemen met Air China om naar de kosten te informeren voordat je het vliegticket boekt.