EasyJet gaat samen met andere maatschappijen verre vluchten verkopen

nu.nl

EasyJet gaat in samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen vliegtickets verkopen naar verre bestemmingen. Zelf zorgt het bedrijf daarbij voor doorreismogelijkheden binnen Europa.

Klanten kunnen vanaf woensdag tickets voor vluchten van andere luchtvaarmaatschappijen boeken via de website van easyJet. Ze kunnen dan na een vlucht met easyJet overstappen op een intercontinentale vlucht van een ander bedrijf.


In eerste instantie loopt dat via de Londense luchthaven Gatwick. Het gaat om vluchten van Gatwick naar Noord- en Zuid-Amerika en het Verre Oosten.


Punctualiteit

De nieuwe dienst zal geen negatieve gevolgen hebben voor de punctualiteit, belooft easyJet. "Easyjets toestellen blijven een gemiddelde 'turn around' - aankomst op een luchthaven en vertrek met nieuwe passagiers - hebben van 25 minuten en zullen niet langer blijven wachten op aansluitende passagiers" ;, aldus het bedrijf.

Lees het volledige bericht: nu.nl

Posted: 13 Sep 2017 15:23:04

  
  

Gerelateerde posts

news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news news